![]() |
Gražią geltoną spalvą suteikia sojų lecitinas |
Receptas ~ 70 g
24,1 % aliejų ir sviestų:
5,7 % - 4 g kakavos sviesto
2,8 % - 2 g medetkų ir ramunėlių ištrauka trigliceriduose
2,8 % - 2 g dygminų aliejaus
2,6 % - 1,8 g moliūgų sėklų aliejaus
7,4 % - 5,2 g alyvuogių aliejaus
2,8 % - 2 g ryžių grūdų aliejaus
56,6 % - 39,6 liepžiedžių ir melisų hidrolatai lygiomis dalimis
4 % - 2,8 g Olivem 1000
1,1 % - 0,8 g bičių vaško
1,1 % - 0,8 g cetyl alcohol
3,1 % - 2,2 g sojų lecitino (naudoju sausą jo formą)
0,3 % - 0,2 g alantoino
1,7 % - 1,2 g šilko amino miltelių
2 % - 1,4 g ožkos pieno miltelių
1,7 % - 1,2 g vit. B3
1,4 % - 1 g hidrolizuotų ryžių proteinų
1,3 % - 0,9 g vit. B5
0,3 % - 0,2 g vitaminų A+E trigliceriduose
0,6 % - 0,4 g cosgard
0,7 % - 0,49 g Eterinių aliejų:
3 l. Elemi / kanarių kvapiųjų (Canarium luzonicum)
2 l. Rozmarinų (Rosmarinus officinalis)
2 l. Kvapniųjų pelargonijų (Pelargonium graveolens)
![]() |
Ne tik apsauginis, bet ir jauninančių sąvybių turintis kremas |
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą