Receptas. Kiekis ~ 34 g
Aliejinė dalis: 9 %
3,2 % - 1,1 g damaskinių rožių - bijūnų ištrauka melionų sėklų ir dygminų aliejuje
1,7 % - 0,6 g graikinių ir lazdyno riešutų aliejaus
3,5 % - 1,2 g čiobrelių ir vaistinių šalavijų ištrauka dygminų aliejuje
0,6 % - 0,2 g gryno šaltalankio aliejaus
Tirštikliai:
9,1 % - 3,1 g ester de sucre (cukraus esteris)
0,6 % - 0,2 g ksantano gumos
Vandeninė dalis ir priedai:
50,7 % - 17,3 g ramunėlių ir liepžiedžių hidrolato lygiomis dalimis
0,6 % - 0,2 g alantoino
1,7 % - 0,6 g d-pantenolio (vit. B5)
2,1 % - 0,7 g intensyvaus drėkinamojo komplekso
1,5 % - 0,5 g pieno rūgšties (80 proc. koncentracijos)
1,5 % - 0,5 g hidrolizuotų ryžių proteinų
0,5 % - 0,16 g vitaminų A+E kompleksas trigliceriduose
4,1 % - 1,4 g žalio montmorilonito molio (INI: Smectine)
2,3 % - 0,8 g žaliojo ilito molio
2,9 % - 1 g raudono molio
2,9 % - 1 g balto molio (kaolino)
3,2 % -1,1 g spirulina dumblių
5,9 % - 2 g litotamnų dumblių (lithothamnium calcareum)
0,6 % - 0,2 g cosgard ekokonservanto.
0,8 % - 0,27 g - Eteriniai aliejai:
2 l. Laurenių japoninių / May Chang (Litsea cubeba)
3 l. Pačiulių tikrųjų (Pogostemon cablin)
3 l. Palmarozų / citrinžolių imbierinių eterinis aliejus (Cymbopogon martinii)
4 l. Vetiverijų burboniškų (Vetiveria zizanoides )
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą